Mijn naam is Heleen Peeters.

Alweer een aantal jaren geleden ben ik begonnen met een cursus Reiki. Dat dit mijn leven zou veranderen wist ik toen nog niet. Vanaf dat moment was ik in de ban van wat energie voor je kan doen en kan betekenen. In de afgelopen jaren heb ik mijn Reiki 2 en 3a behaald en ben ik verder gegaan met healing. Bij NIMIS heb ik de Trance Healing opleiding gevolgd en inmiddels heb ik de Trance Healing Masterclass behaald en ben ik gediplomeerd NIMIS Healing Practitioner®.

Verder heb ik bij NIMIS nog de opleiding Mediumschap gevolgd. Diverse workshops heb ik daar ook gedaan, maar als je daar wat meer over wilt weten moet je het me maar een keertje vragen.

In 2010 ben ik begonnen met mijn massage opleiding voor Massage Therapeut bij de opleidingen van Anand. Hier heb ik nu de Klassieke en Ontspanningsmassage, Ayurvedische massage en Stoelmassage gedaan. Ik heb dit afgerond met mijn masseurs diploma.

Bij Zonnevlecht heb ik de opleiding voor Lomi Lomi massage gedaan. Zie hierover meer verder op de website.

In 2018 ben ik begonnen met de HBO opleiding voor VoetreflexPlus therapeut bij Total Health in Houten. Momenteel zit ik in het derde jaar en hoop in 2021 af te studeren.

Ben je nieuwsgierig, kijk dan snel verder en mocht je nog vragen hebben dan kun je me altijd bellen.

Tot gauw!

Heleen Peeters