U kunt in mijn praktijk terecht voor de volgende massage’s:
Klik op de massage voor meer informatie.

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die wel wat rust en ontspanning kan gebruiken. Voor wie stress los wil laten. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Klassieke massage
Deze massage is vooral gericht op het verlichten van spierspanning. Klassieke massage is zeer geliefd bij sporters. Maar ook als je last hebt van lichamelijke spanningsklachten, zoals een stijve nek of een zere rug, is klassieke massage een uitkomst.

Ayurvedische massage
Een massagetechniek en filosofie uit India. Ayurvedische massage is geschikt voor wie streeft naar evenwicht op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau.

Lomi Lomi massage
Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt. De Lomi Lomi massage helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten, herstelt uw vitaliteit, activeert het lymfesysteem en heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen.

Hot Stone massage
De Hot Stone massage is een ontspannende massage met een intense en diepe warmte.
De massage werkt ontgiftend en ontspannend en geeft je nadien veel energie. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

Stoelmassage
Stoelmassage is vooral geschikt voor mensen die vaak lang in dezelfde houding zitten en daardoor spierspanningsklachten hebben. En voor wie RSI, stress en andere werkgerelateerde klachten wil voorkomen.

Contra indicaties
Hoewel massage doorgaans een gezonde invloed op je lichaam heeft, zijn er een aantal situaties waarin je je beter niet of slechts gedeeltelijk kunt laten masseren.