Wat is healing
We weten dat een wond vanzelf geneest of dat het lichaam uiteindelijk in staat is infecties te bestrijden. Wat een healer doet, is met zijn of haar kracht het proces in het lichaam versnellen. Het lijdt geen twijfel dat healing voor veel mensen en dieren werkt – van alle leeftijden en met alle gezondheidsklachten.

Onze natuurlijke energieën raken uit balans ten gevolge van stress, slechte voeding en negativiteit. Talloze nadelige factoren kunnen het genezende mechanisme blokkeren, zodat het lichaam niet goed kan functioneren. Healing levert de energie die nodig is om lichaam, geest en ziel in balans te brengen en de blokkade van het genezende mechanisme op te heffen. Een healer is eigenlijk een kanaal voor de helende energie, die naar die delen van het lichaam gaan waar het nodig is.

Healing werkt niet alleen op lichamelijk niveau maar ook op het emotionele, mentale, spirituele en zielsniveau. Als healer kun je gericht kiezen op welk niveau je gaat werken. Dit is afhankelijk van je vraag.
De healer behandelt de persoon als geheel, door een energie blokkade weg te nemen en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

Healing behandeling
Tijdens een behandeling krijgt het lichaam de Nimishealing®, die een diepe ontspanning teweegbrengt en genezingsprocessen in gang zet of versnelt. De energiebalans wordt hersteld, zodat lichaam en geest weer optimaal kunnen functioneren.
Tijdens de behandeling legt de healer zijn handen op het lichaam, soms in de lucht erboven of af en toe op het gebied in kwestie. Veel patiënten ervaren een diep gevoel – heet of koud – dat vervangen wordt door een gevoel van kalmte en welbevinden.
Het is ook mogelijk om een healing op afstand te geven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een of meerdere foto’s.

Wat doet de healing voor jou
De NIMIShealing® is een snelle, krachtige vorm van healing, die de klacht in de kern aanpakt en werkt op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en zielsniveau.
9264.jpg-for-web-normal
De healing zorgt onder andere voor:

  • voert spanning af en geeft rust in je hoofd
  • pakt angsten en andere emoties aan
  • ruimt blokkades op
  • helpt te gronden
  • brengt het hele systeem weer in balans
  • zorg voor bewustwording van onderliggende oorzaken bij lichamelijke of psychische klachten
  • geeft nieuwe energie
  • vergroot het effect van elke andere therapie, lichamelijk of anderzijns
  • helpt ‘gaten’ in de aura te dichten
  • kan karmische stukken/thema’s opruimen, zodat je veel dichter bij je echte potentieel komt.