Mijn naam is Heleen Peeters. Alweer een aantal jaren geleden ben ik begonnen met een cursus Reiki. Dat dit mijn leven zou veranderen wist ik toen nog niet. Vanaf dat moment was ik in de ban van wat energie voor je kan doen en kan betekenen. In de afgelopen jaren heb ik mijn Reiki 2 en 3a behaald en ben ik verder gegaan met healing. Bij NIMIS heb ik de Trance Healing opleiding gevolgd en inmiddels heb ik de Trance Healing Masterclass behaald en ben ik gediplomeerd NIMIS Healing Practitioner®.
Verder heb ik bij NIMIS nog de opleiding Mediumschap gevolgd. Diverse workshops heb ik daar ook gedaan, maar als je daar wat meer over wilt weten moet je het me maar een keertje vragen.

In 2010 ben ik begonnen met mijn massage opleiding voor Massage Therapeut bij de opleidingen van Anand. Hier heb ik nu de Klassieke en Ontspanningsmassage, Ayurvedische massage en Stoelmassage gedaan. Het eerste jaar heb ik inmiddels afgerond met mijn masseurs diploma. Van de zomer heb ik de cursus Thaise Yoga massage gedaan. Deze opleidingen zijn onderdeel van mijn gehele opleiding tot Massage Therapeut dit ik aan het volgen ben.
Daarnaast heb ik bij de opleidingen van Zonnevlecht een aantal opleidingen gevolgd. Zie hierover meer verder de website.

De afgelopen jaren hebben zowel de healing als de massage mij veel gebracht. Ik ben steeds bewuster gaan leven en door het geven van massage’s en healings, kan ik ook andere mensen helpen om weer lekker in hun vel te laten komen.

IMG_3778.JPG-for-web-normal
Het is ook mogelijk om de massage’s uit te breiden met een healing. Dit geeft weer een nieuwe en andere dimensie aan de massage. Meer informatie hierover, verder op de website.

Ben je nieuwsgierig, kijk dan snel verder en mocht je nog vragen hebben dan kun je me altijd bellen.

Tot gauw!

Heleen Peeters